Eğlence

Final Fantasy XII: The Zodiac Age önümüzdeki yıl PS4’e geliyor

final fantasy XIIE3 2016 oyun fuarında görücüye çıkacak pek çok oyunun duyurusu şimdiden yapılıyor. Square Enix, Final Fantasy XII’nin yeniden uyarlanmış bir versiyonu olan Final Fantasy XII: The Zodiac Age’in E3 2016’da gözler önüne çıkacağını ve oyunun önümüzdeki yıl PS4 sahipleriyle buluşacağını açıkladı. Orijinali PlayStation 2 için yayınlanan oyun, daha gelişmiş ve kontrol seçeneklerini beraberinde getirecek.

Final Fantasy serisi oyunlarının uluslararası versiyonları daha öncesinde sadece Japonya’da yayınlanıyordu. Söz konusu versiyonlarda başka ülkelerde satılan sürümlerden özelliklere, ekstra modlara ve revizyonlara ulaşmak mümkün oluyor.

Final Fantasy XII’nin uluslararası versiyonunda “Zodiac Job System” adını taşıyan yeni bir savaş sistemi, deneme modu ve oyunu tamamlayan oyunculara özel araç ve yeteneklerle her şeye baştan başlama fırsatını veren New Game Plus gibi özellikler sunuluyor.

The Zodiac Age önümüzdeki yıl PlayStation 4 sahipleriyle buluşacak. Ancak onun öncesinde önümüzdeki eylül ayında Final Fantasy XV oyun severlerin karşısına çıkacak. E3 2016’da Final Fantasy serisine dair yeni haberlerin verilmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER