EğlenceTeknoloji

Final Fantasy VII Remake’in ilk demosu yayınlandı

final fantasy vii remake vii demo

Uzun zamandır beklenen Final Fantasy VII Remake demosu, daha önce herhangi bir duyuru yapılmadan sürpriz bir şekilde yayınlandı. PlayStation Store’da yerini alan demoya ilk etapta PlayStation 4 sahipleri erişebiliyor.

Demoda oyunun ilk bölümü bulunuyor. İlk bölüm Mako Reactor 1’ı bombalama göreviyle başlıyor. Oyuncuların demoda kaydettiği ilerlemenin tam sürüme taşınmayacak olması ise hayal kırıklığı yaratan bir tercih olarak değerlendirilebilir.

Buna rağmen, Square Enix demonun indirilmesi için farklı bir teşvik sunuyor. Demoyu indirenler, PlayStation 4 için ücretsiz bir indirilebilir temanın da sahibi oluyor. Söz konusu tema, oyunun ilk kısmının tam sürümünün yayınlanacağı 10 Nisan gününde oyunculara sunulacak.

10 Nisan’da yayınlanacak tam sürümün orijinal Final Fantasy VII’nin tüm bölümlerini barındırmayacağını hatırlatmakta fayda var. Square Enix, orijinal oyunu birkaç parça hâlinde oyuncuların karşısına çıkaracak. Bu sürecin ne kadar süreceği şu an için belirsizliğini koruyor.

İlk kısımda oyunun Midgar’da geçen bölümleri oyuncularla buluşacak. Daha sonraki kısımlarda ise takip eden bölümler yer alacak. Final Fantasy VII Remake demosu, PlayStation Store üzerinden indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER