Eğlence

Final Fantasy VII Rebirth’ün kesin çıkış tarihi açıklandı

final fantasy vii rebirth

Square Enix, Final Fantasy VII remake hikayesinin ikinci oyununun çıkış tarihini açıkladı. Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat 2024’te PlayStation 5’te oyuncularla buluşacak. Daha önce oyunun 2023’te çıkacağı duyurulmuştu.

Sony, oyunun çıkış tarihini duyururken yeni bir fragman da paylaştı. Sepiroth için arayış, Cloud’dan sonra da devam ederken; Yuffie ve arkadaşları da Midgar’dan kaçıyor. Kahramanlar, bir Chocobo ile çimenli alanlardan geçerek, yeni ortamlar keşfederek ve Segway ile yol kat ederek dünyayı dolaşan bir maceraya çıkıyorlar.

Oyunun boyutlarının ne kadar büyük olduğu ise Square Enix’in oyunu iki disk hâlinde çıkarma kararıyla anlaşılıyor. Stüdyodan yapılan açıklamada, oyuncuları 100 saate yakın bir oyun deneyiminin beklediği de belirtildi. Buna rağmen, oyun oyuncuları orijinal Final Fantasy VII’nin sadece yarısına kadar götürecek.

Final Fantasy VII Rebirth için özel bir paket de hazırlandı

Remake’in ilk kısmını almayanlar için özel bir ikili paket de sunuluyor. Burada ilk oyunun yükseltilmiş versiyonu Final Fantasy VII Remake Intergrade ve Final Fantasy VII Rebirth yer alıyor. Ön siparişe çıkan bu paket, üçlemenin ilk parçasına da ulaşmayı mümkün kılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER