Eğlence

Final Fantasy 7 Remake: Rebirth 2024’ün başlarında çıkacak

final fantasy 7 remake

Summer Game Fest kapsamında hakkında bilgi verilen oyunlardan birisi de Final Fantasy 7 Remake: Rebirth oldu. Cloud, Aerith ve ekibin geri kalanını Midgar’ın ötesine götürecek olan oyunda oyuncuları nelerin beklediği konusunda yeni bilgiler paylaşıldı.

Yayınlanan fragmanın başlangıcında bir kez daha alternatif zaman akışlarının ve olayların ipucu verilirken, otobanın çökmesiyle birlikte yaralanan ekip üyelerinin helikopterlere taşındığı görülüyor. Ardından orijinal oyunu oynayanlar için daha tanıdık olan sahneler ekrana geliyor.

Tifa ve Cloud’un büyüdükleri Kalm şehrinde tekrar buluşmasını gösteren geçmişe dönüşler yapılırken, Sephiroth da muğlak diyalogları ve muhteşem saçıyla fragmanda boy gösteriyor. Fragmanda oyunun ana kadrosunun diğer rakipleri olan Türkler de kendilerine yer buluyor.

Fragmanın en ilginç anlarının Cloud ve diğerlerini gösteren savaş sahneleri olduğu söylenebilir. Burada oyuncular birbirleriyle iş birliği yaparak hareketlerinin verebileceği hasarları artırabiliyor. Bunun örneğini Final Fantasy VII Remake’in indirilebilir içerik paketinde Yuffie ve Sonan’dan görmüştük.

Final Fantasy 7 Remake: Rebirth iki diskle gelecek

Final Fantasy 7 Remake: Rebirth planlandan daha geç bir dönemde, 2024’ün başlarında oyuncularla buluşacak. Oyun iki disk hâlinde yayınlanacak. Dolayısıyla bu gecikmeyi telafi edecek kapsamlı bir deneyimin oyuncuları beklediği söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER