EğlenceManşetler

FIFA Mobile sonbaharda iOS ve Android için yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fifa mobileElectronic Arts, futbol deneyimine başka bir açıdan yaklaşacak “FIFA Mobile” isimli yeni oyununun önümüzdeki sonbaharda iOS ve Android için yayınlanacağını açıkladı. Yeni bir oyun modu, gerçek bir sosyal deneyim, liderlik sıralamaları ve ligler, 650’yi aşkın takım ve fazlası oyunun unsurları arasında yer alacak. Tamamen mobil cihazlar için hazırlanan oyunun kesin çıkış tarihi henüz açıklanmazken, Electronic Arts “tamamen yeni deneyim” sağlama iddiasının altını bir kez daha çizdi.

Oyunda iki kişilik deneyime uygun sıraya göre oynanan maçlar bulunacak. Canlı Etkinlikler ise oyuncuların karşısına dünyadaki güncel müsabakalara göre şekillenen içerikler çıkarıyor. Bu içeriğin altında oyunculara jeton kazandıran ve farklı futbolcu ve içerik paketlerine ulaşmayı sağlayan mini oyunlar bulunacak.

Oyunun sosyal deneyim kısmında ise oyuncular, arkadaşlarıyla bir araya gelip takım oluşturabilecek. Bu takımlar şampiyonalara katılabilecek. Liglerde de belli hedeflere ulaşmaya çalışacak takımlar, diğer liglerle de yetenek oyunlarında karşı karşıya gelecek. Oyunda kazanılan başarılar, liderlik panosunda görüntülenebilecek.

FIFA Mobile 650 takımı barındıracak

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada, oyunda 30’u aşkın ligin bulunacağı belirtildi. 650 takımın yer alacağı oyunda, 17 bin futbolcu bulunacak. Şirket, FIFA Mobile’ın mobil platformlardaki en özel futbol deneyimini sunacağını belirtti.

İLGİLİ HABERLER