Eğlence

FIFA 22 mayıs ayında PlayStation Plus aboneleriyle buluşacak

fifa 22 playstation plus

Sony, PlayStation Plus abonelerinin mayıs ayında ücretsiz olarak erişebileceği üç oyunu duyurdu. PlayStation Plus abonelerine sunulacak bu üç oyunun en dikkat çekicisi ise, hiç kuşkusuz, FIFA 22.

NPD’nin verilerine göre, FIFA 22 geçtiğimiz yılın en çok satan 12. oyunu oldu. Buna ek olarak; FIFA 22, “Avrupa’da 2021 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri tarafından en çok indirilen oyun” unvanının da sahibi.

PS Plus abonelerinin 3 Mayıs itibarıyla FIFA 22’yi PS4 veya PS5’lerine indirmeleri mümkün olacak. PS Plus abonelerine özel bir FIFA Ultimate Team paketi de sunulacak. Bu pakette reytingi 82 veya üstü olan 11 futbolcu yer alacak. Ayrıca İkon Anları Kiralık Oyuncu Seçimi de PS Plus abonelerine açık olacak. Oyuncular, üç efsanevi futbolcudan birini beş maçlığına kadrolarına ekleyebilecek.

PlayStation Plus’ın mayıs ayı kadrosunun bir diğer üyesi aksiyon ve hayatta kalma ögelerini bir arada barındıran RPG formatındaki Tribes of Midgard. Bu oyunu hem PS4 hem de PS5 sahipleri indirebilecek. Üçüncü seçenek olan Curse of the Dead Gods ise sadece PS4 abonelerine sunulacak.

Mayıs ayında abonelerini FIFA 22 ile buluşturacak olan PlayStation Plus için haziran ayında yeni bir dönem başlayacak. PlayStation Now servisini PlayStation Plus’a entegre edecek olan Sony, üç paket seçeneğinden oluşan bir yapılanmaya gidecek. Söz konusu paketlerin Türkiye’deki abonelik fiyatları kısa süre önce belli olmuştu.

İLGİLİ HABERLER