Eğlence

FIFA 19’un hiç görülmemiş üç oyun modu ortaya çıktı

fifa 19
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fifa 19

FIFA 19’un çıkışına bir ay kadar zaman kala EA oyunun daha önce hiç görülmemiş özelliklerini açığa çıkarmaya devam ediyor. Bunların arasında daha önce hiç görülmemiş üç oyun modu da yer alıyor.

Bu modlar yeniden düzenlenmiş Santra menüsü altında yer alıyor. Eleme, Kural Yok ve İlk şeklinde maç ayarları bulunuyor. Bunlar oyunun normal kurallarına yeni çeşitler ekliyor. Tabii ki, Kural Yok’u burada hariç tutmak lazım. Çünkü adından da anlaşılacağı üzere, bu modda herhangi bir kural olmadan oynanıyor.

Yeni oyun modlarına ek olarak, FIFA 19’da Yıldızlar ve Ev Sahibi v. Konuk şeklinde turnuvalar sunulacak, bunların sonuçları biden fazla oyun üzerinden tutulacak. Böylelikle arkadaşlarınız içinde kimin en iyi olduğunu görebileceksiniz.

Üç yeni mod içerisinde en ilgi çekici olanı ise Eleme Modu olacak gibi görünüyor. Bu modda bir oyuncu, gol attığınız her seferde sizin kadronuzdan alınıyor. Kadrodaki oyuncu sayısı yediye düştüğünde oyuncuların kaldırılması durduruluyor.

Kendisini en iyi biçimde anlatan yeni oyun modu Kural Yok ise, istediğiniz gibi faul yapmanıza, ofsayta düşmenize izin veriyor. İlk modunda ise baskıyı artırmak adına bir kısıtlama getiriliyor, maçın süresi azaltılıyor.

En İyiler modu da İlk modunun mantığını alıyor, ancak bu konsepti maçlara uyguluyor. Oyuncuların en iyi üç ya da en iyi beşlik serilerinde maçlar oynamaları gerekiyor. Ev Sahibi v. Konuk modunda ise arka arkaya iki maç yapılıyor ve kazanan iki maçın skorlarına bakılarak belirleniyor.

Tüm bu modlar FIFA 19’un satışa çıkacağı 28 Eylül’den itibaren erişilebilir olacak. Oyun PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkacak.

İLGİLİ HABERLER