Eğlence

Alex Hunter’ın yolculuğu FIFA 18 ile devam edecek

fifa 18EA Sports imzalı FIFA serisi, dünyanın en popüler futbol oyunu unvanını elinde bulunduruyor. Oyuna geçtiğimiz yıl eklenen “The Journey” (Yolculuk) isimli hikaye modu oldukça pozitif yorumlar almıştı. Oyunculara Alex Hunter isimli kurgusal bir genç yıldızı kontrol etme imkanı veren hikayenin serinin yeni oyunu FIFA 18 ile süreceği açıklandı.

EA, FIFA serisinin yeni oyunu hakkında ilk bilgileri E3 2017 kapsamında düzenlediği etkinlikte paylaştı. Şirket, etkinlikte Hunter’ın macerasını anlatan Yolculuk bölümünün yeni oyunda da yer alacağını duyurdu. Yolculukta oyuncuları ne gibi yeniliklerin beklediği konusunda fazla bilgi verilmese de, yayınlanan özel fragman bazı çıkarımlarda bulunmayı sağlıyor.

FIFA 18, Alex Hunter’ın macerasını bir önceki oyunda kaldığı yerden anlatmaya devam edecek. Hunter’ın yoğun transfer dedikodularının ortasında kaldığını gösteren fragmanda futbol dünyasının pek çok gerçek yıldızını görmek mümkün oluyor. Cristiano Ronaldo, Pep Guardiola, Thomas Müller, Marco Reus Thierry Henry ve Rio Ferdinand gibi ünlü isimlerin yer aldığı fragmanda Hunter, Chelsea soyunma odasında otururken veya evinde telefonla konuşurken görülüyor.

Oyunun kapak yıldızı Cristiano Ronaldo’nun Yolculuk için hazırlanan fragmanda da görülmesi, Hunter’ın bir sonraki durağının Real Madrid olabileceğini düşündürüyor. Ancak bu sorunun tam cevabını öğrenmek için oyunun çıkışını beklemek gerekiyor.

FIFA 18 29 Eylülde yayınlanacak

FIFA, en büyük rakibi PES’in kapak yıldızı Lionel Messi’nin karşısına Cristiano Ronaldo’yu çıkarıyor. Animasyon motoru baştan aşağıya yenilenen ve daha gerçekçi bir futbol deneyimi vadeden FIFA 18, 29 Eylül tarihinde yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER