EğlenceManşetler

FIFA 14 Xbox 360, PlayStation ve PC için eylül sonunda yayınlanacak

Oyunseverlerin en çok tercih ettiği futbol oyunlarından biri olan FIFA serisinin yeni üyesi FIFA 14’ün yayın tarihi belli oldu. Electronic Arts FIFA 14’ün 24 Eylülde Kuzey Amerika’da, 27 Eylülde ise tüm dünyada satışa sunulacağını açıkladı. Eylül sonunda satışa sunulacak FIFA 14’e Xbox 360, PlayStation ve PC sahipleri aynı anda kavuşacak.

fifa-14-240513

Microsoft ve Sony’den yeni nesil oyun konsollarının çıkış tarihine ilişkin resmi bir açıklama gelmediği için EA Sports FIFA 14’ün bu konsollar için ne zaman yayınlanacağını açıklayamadı, ancak şirket Microsoft ve Sony’nin yeni konsollarında oyunun yerini alacağını bir kez daha belirtti. Yeni nesil konsollar içinde FIFA 14’ten yoksun kalacak tek isim ise EA Sports’un Ignite isimli oyun motorunu çalıştırmayan Nintendo Wii U olacak.

FIFA 14’ün yurt dışındaki ön sipariş sürecini başlatan EA Sports, şimdiden oyunu satın alanlara yönelik bazı fırsatlar sunmayı ihmal etmiyor. Oyunu şimdiden satın alanlara 24 adet Ultimate Team paketi hediye eden şirket böylelikle Ultimate Team modunu oynayan oyunculara kadrolarını güçlendirme imkanı sunuyor. Bu modda her gün 3.4 milyon maçın yapıldığını ve 17 milyon transfer işlemi gerçekleştiğini açıklayan EA Sports, böylelikle oyuncuların kadrolarını favori oyuncularının gerçek performanslarına göre şekillendirdiğini belirtti. FIFA 14’te Pure Shot gibi yeni vuruş teknikleri ve oyun içinde topun hareketini geliştiren Real Ball Physics gibi teknolojiler bulunuyor.

İlgili >> Electronic Arts

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER