Eğlence

FIFA 12 yeniliklerle ve EA Sports Football Club ağıyla 30 Eylülde çıkıyor – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Electronic Arts’ın futboldan sorumlu başkan yardımcısı Matt Bilbey E3‘te sahne aldı ve FIFA futbol oyunu fanlarının merakla beklediği FIFA 12’ye ait yenilikleri paylaştı. Taktiksel savunma, oyuncu darbe motoru ve EA Sports Football Club gibi yeniliklerle gelecek olan FIFA 12 oyununun 30 Eylül tarihinde çıkacağı müjdelendi. FIFA 12 sadece daha iyi bir oyun deneyimi sunmakla kalmayacak, yeni sosyal entegrasyon özellikleriyle birlikte oyuncuları da birbiriyle buluşturacak. EA Sports Football Club çapraz platform desteğine sahip olacak ve üyelik imkânı ücretsiz olarak sunulacak.

FIFA 12 ile birlikte futboldan alınan zevkin üst seviyeye taşınması hedefleniyor. Taktiksel savunma özelliği sayesinde daha fazla top kontrolü sunulacak ve oyuncuların zamanlama ve duyarlılık gibi kavramların avantajlarını daha fazla kullanmaları sağlanacak. Oyuncu darbe motoru ise gerçek dünyanın fizikselliğini oyuna daha fazla katma adına eklenmiş bir yenilik. Daha gerçekçi sakatlanmalar ve momentuma göre çarpışmaların etkisinin artması gibi yenilikler oyuna katılmış olacak.

Yukarıda da bahsettiğimiz EA Sports Football Club özelliği ise Electronic Arts’ın yeni çapraz platform servisi niteliğini taşıyor. FIFA’nın tüm franchise oyunlarını oynayan oyuncuları bir araya getirmeyi amaçlayan bu ağın en iyi tarafı tamamen ücretsiz olması. Oyuncular aralarında konuşabilecek, istatistiklerde gezinebilecek, aralarında maç ayarlayabilecek ve daha bunun gibi birçok işlevi ücretsiz gerçekleştirebilecek. Tüm FIFA platformlar hesaba dahil edildiği için bir puanlama sistemi de olacak. Hangi platformda olursanız olun puanlarınız korunacak ve artmaya devam edecek.

FIFA 12’nin tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: FIFA 12 Tanıtım Videosu

İlgili -EA Sports

İLGİLİ HABERLER