EğlenceManşetler

Fi Vodafone Red sponsorluğunda 31 Martta izleyicilerle buluşuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fi vodafone redDoğuş Yayın Grubu, yeni çevrim içi içerik platformu puhutv’yi kısa süre önce faaliyete geçirmişti. Platformun ilk özel projesi ise yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği “Fi” olacak. Azra Sarızeybek Kohen’in aynı isimli romanında uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor. Başrolleri ise Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi paylaşıyor. Fi Vodafone Red sponsorluğunda 31 Martta puhutv izleyicileriyle buluşacak.

Vodafone Red’in Fi’ye desteği düzenlenen bir basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıya Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay ve oyuncu Ozan Güven katıldı.

Toplantıda konuşan Engin Aksoy, dijital içerik alanında daha önce Spotify ve Netflix ile yaptıkları işbirliklerinin bir yenisini puhutv ve Fi ile eklediklerini belirtti. Vodafone Türkiye müşterilerinin ayda ortalama 16 saat video izlediklerini söyleyen Aksoy, video izlemek için 13 bin GB veri tüketildiğini dile getirdi. Vodafone Türkiye Başkan Yardımcısı, sundukları avantajlı paketlerle müşterilerine çevrim içi servislerde yıllık 750 TL tasarruf imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi.

Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen ise dijital yayıncılık alanında yola puhutv ile devam ettiklerini belirtti. Yola NTV ile çıktıklarını hatırlatan Yerdelen, yıllar içinde listeye yeni kanallar eklediklerini ve şimdi de sıranın çevrim içi platformlara geldiğini ifade etti.

Yerdelen, puhutv’nin rakiplerinden farkının ise ücretsiz olması olduğunu söyledi. Şimdiden zengin bir içerik katalogu sunduklarını belirten Yerdelen, yakında bu listeye yeni içeriklerinin ekleneceğinin de müjdesini verdi.

Türk izleyicisinin yerli içerikleri tercih ettiğini ve abonelik ücreti vermeyi istemediğini söyleyen Yerdelen, puhutv’nin bu tercihler doğrultusunda şekillendirdi. puhutv’nin tıpkı televizyon ve radyolar gibi reklamlarla finanse edileceğini dile getiren Yerdelen, Fi’ye Vodafone’un desteğinin öneminin altını çizdi.

Fi’nin yapımcısı Ay Yapım’ın CEO’su Kerem Çatay, projeye Doğuş Yayın Grubu’ndan gelen çağrıyla başladıklarını belirtti. Fi’nin sadece Türkiye pazarına yönelik bir proje olmadığının altını çizen Çatay, projenin şimdiden 6 ülkeye satıldığını dile getirdi. Çatay, asıl hedefin ise Batı Avrupa pazarını yakalamak olduğunu sözlerine ekledi.

Fi Vodafone Red aboneleri için ücretsiz olacak

Vodafone?un 6 ay geçerli “Fi Dizisi İzleme Paketi”, sadece yeni abone alımına açık Red tarifelerinde geçerli olacak. Aboneler, dizinin yayınından bir gün önce “Fi Dizisi İzleme Paketi” hakkında bilgilendirilecek. Abonenin onayı alındıktan sonra kendisine 6 ay boyunca geçerli olacak “Fi Dizisi İzleme Paketi” tanımlanacak. Aboneler, paket kullanımı için 6 ay hiçbir ücret ödemeyecek. Paket tanımlaması, “Vodafone Yanımda mobil uygulaması veya SMS üzerinden gerçekleştirilecek. Aynı anda 3 yeni bölümü birden yayınlanacak olan diziyi mevcut Vodafone Red aboneleri de 1 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilecek.

İLGİLİ HABERLER