Teknoloji

Fender amfi görünümlü Bluetooth hoparlörlerini tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fender amfi bluetooth hoparlorFender gitarları ve amfileriyle müzik dünyasının efsane şirketleri arasında yer alıyor. Ancak şirket şimdi de gözünü müzik endüstrisinin farklı bir alanına dikmiş gibi görünüyor. Fender amfi görünümlü Bluetooth hoparlörleri Monterey ve Newport ile yeni sulara yelken açıyor.

Fiyat etiketinde 349.99 dolar yazan Monterey, iki hoparlör arasında daha güçlü olan modeli temsil ediyor. Bir mekanda sabit biçimde kalmaya uygun biçimde tasarlanan Monterey’de iki adet alçak titreşimli hoparlör ve iki adet de yüksek tiz hoparlörü bulunuyor. 120W günce sahip Monterey’de hem RCA hem de 3.5 mm. ses jakı mevcut. Ahşap kasalı Monterey, görüntüsüyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Fender Monterey

30W gücündeki Newport’ta ise iki adet alçak titreşimli hoparlör ve tek tiz hoparlörü yer alıyor. Daha küçük kasalı Newport’un fiyat etiketinde de 199.99 dolar yazıyor. Newport’un yerleşik pili, 12 saat boyunca müzik dinleme imkanı veriyor. Hoparlörde bulunan USB girişi, şarj için de kullanılıyor.

Fender Newport

Her iki hoparlörün tasarımının temelinde şirketin klasikleşmiş 68 model Custom amfisi bulunuyor. Retro ızgara, tutacaklar, etiketler ve butonlar, Fender’den beklenen tasarım çizgisini yansıtıyor. aptX ve AAC codec desteğinin varlığı ise daha gelişmiş bir Bluetooth ses deneyimini mümkün kılıyor. Kullanıcılar hoparlörde bas ve tiz değerlerini de fiziksel tuşları kullanarak ayarlayabiliyor.

Fender amfi pazarında olduğu gibi Marshall ile rekabet içinde olacak

Fender’in gitar ve amfi pazarındaki ezeli rakibi Marshall, Bluetooth hoparlör pazarında da şirketi yalnız bırakmıyor. Marshall da bir süredir kendi markasını taşıyan Bluetooth hoparlörler üretiyor.

İLGİLİ HABERLER