Teknoloji

Paralı özellikler içeren Feedly Pro tüm kullanıcıların satın alımına açıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Feedly bu ayın başlarında duyurduğu katma değerli abonelik seçeneklerini kısıtlı bir kullanıcı kitlesine açmıştı. Şimdi bu seçenekler isteyen her Feedly kullanıcısı için ayda 5 dolar veya yılda 45 dolar karşılığında sunuluyor.

feedly-pro-270813

Feedly Pro olarak adlandırılan bu servise abone olan kullanıcılar yazı arama, https ile gezinme sırasında ek güvenlik, tek bir tıklamayla Evernote’a kaydetme ve tek bir tıklamayla Pocket’ta saklama gibi imkanlara kavuşuyor. Ayrıca Feedly paralı abonelerine daha kapsamlı ve öncelikli teknik servis desteği de sunuyor.

Feedly, Pro servisine düzenli aralıklarla yeni işlevler eklemeyi planladığını kaydetti. Ayrıca şirket abonelerinin sırada hangi işlevin geliştirilmesi gerektiği noktasında fikirlerini de alacak. Tabii ki, bu sırada Feedly’nin standart versiyonuna da yeniliklerin ekleneceği vaadinde bulunuluyor.

Bu arada Feedly, Pro servisinden memnun kalmayan kullanıcılar için paralarını iade etme garantisini de veriyor. Bir abonelik paketi satın alan kullanıcı eğer memnun kalmazsa beş gün içinde destek hattına başvurarak parasını geri isteyebilecek.

İlgili >>Feedly Pro

İLGİLİ HABERLER