EğlenceTeknoloji

Fast and Furious macerası PC ve oyun konsollarına taşınıyor

fast and furious crossroads

Sinema dünyasının en uzun soluklu projelerinden biri olan Fast and Furious serisi; PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a taşınıyor. Bandai Namco ve Slightly Mad Studios, önümüzdeki mayıs ayında Fast and Furious Crossroads isimli bir oyun yayınlayacak. Fast and Furious serisinin dokuzuncu filmi de aynı dönemde vizyona girecek.

Crossroads, “takım sistemine dayalı, otomobillerin kullanıldığı ve soygunların yapıldığı bir aksiyon oyunu” olarak tanımlanıyor. Fast and Furious filmlerinin önemli oyuncularından Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Tyrese Gibson gibi isimler, oyunun seslendirme kadrosu arasında bulunuyor.

Crossroads’ta oyuncular dünyanın farklı yerlerine seyahat edecek ve “uluslararası casusluk organizasyonlarının karanlık dünyası” içine girecek. Bir Fast and Furious oyunu olan Crossroads’ta filmlerde görmeye alıştığımız akrobatik hareketleri de görmek mümkün olacak.

Fast and Furious Crossroads için hazırlanan ilk fragman gösterildi

Oyunda tek kişilik hikayenin yanı sıra çok oyunculu bir mod da bulunacak. Ancak çok oyunculu deneyim için detaylar daha sonra açıklanacak.

Crossroads için hazırlanan ilk fragman, The Game Awards’ta gösterildi. Fragmanın anonsunu ise Vin Diesel ve Michelle Rodriguez gerçekleştirdi. Fragman, Fast and Furious filmlerindeki aksiyonun oyuna da yansıyacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER