EğlenceTeknoloji

Efsane geri dönüyor: FarmVille 3 için ön kayıtlar açıldı

farmville 3

FarmVille, bir dönemin efsane Facebook oyunuydu. Mobil cihazlarda ağırlığını hissettiremeyen oyun, yeni versiyonuyla şansını bir kez daha deneyecek. Oyunun geliştiricisi Zynga, FarmVille 3 için ön kayıtların açıldığını duyurdu. Ön kayıt işlemi oyunun internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Çiftçilik simülasyonun yapıldığı sosyal bir oyun olan Farmville’in üçüncü versiyonunda oyuncular 150’den fazla hayvan türünü yetiştirebilecek. Sanal çiftlik çalışanları ise oyunculara kendi çiftliklerini inşa ederken ve kişiselleştirirken yardımcı olacak.

Zynga’dan yapılan açıklamada, konuyla ilgili olarak şu ifadeler yer alıyor: “FarmVille bundan 12 sene önce oyun sahnesine girdiğinde kendisine sadık bir kitle oluşturdu. Bu sadık kitle, FarmVille serisi oyunlarını 700 milyon kez indirdi. Bugün de FarmVille 3’ün ön kayıtlarının açıldığını duyurmaktan dolayı çok mutluyuz. Oyun hem geçtiğimiz 10 yıl boyunca FarmVille’in keyfine varanların hayal güçlerini hem de yeni oyuncuları cezbedecek şekilde tasarlandı.”

Yeni FarmVille oyununda da oyuncuları daha önceki oyunlarda da yer alan Marie isimli karakter karşılayacak ve yönlendirecek. Marie’ye 30’dan fazla rençper eşlik edecek. Her karaktere çiftlikte işe yarayacak farklı bir özellik atanacak. Bunlar arasında fırıncılık, balıkçılık ve odunculuk gibi seçenekler bulunuyor.

FarmVille 3’te oyuncular farklı hava durumlarıyla da karşılaşacak. Oyuncular hava durumunu takip ederek hasat zamanına veya ne zaman balığa çıkacaklarına karar verebilecek.

FarmVille 3, 4 Kasım’da oyuncularla buluşacak. Oyun iPhone, iPad, M1 işlemcili Mac, Android ve PC’lerde oynanabilecek.

İLGİLİ HABERLER