Eğlence

Family Guy iOS ve Android için yayınlanacak oyunuyla The Simpsons’a rakip olmaya hazırlanıyor

Ekranların sevilen çizgi dizilerinden Family Guy, Fox Digital Entertainment ve TinyCo işbirliğyle mobil oyun dünyasına adımını atmaya hazırlanıyor. iOS ve Android işletim sistemleri için hazırlanan oyun 2014’ün başında yayınlanacak. Family Guy oyununun Fox ve EA Mobile tarafından hazırlanan ve büyük başarı kazanan The Simpsons: Tapped Out’tan izler taşması bekleniyor.

family-guy-161213

Ücretsiz olarak yayınlanacak oyunda maceranın adresi Griffin ailesinin yaşadığı Quahog olacak. Oyuncular burada dizi boyunca gözüken karakterlerin hepsiyle karşılaşacak ve bazılarından yardım alırken, bazılarını kontrol edecek. Uygulama içi satın alma özelliği sayesinde oyun genişletilebilecek, ancak dileyen kullanıcılar tek bir kuruş harcamadan da oyunun keyfini sürmeye devam edebilecek.

family-guy-oyun-161213

Oyuna dair detaylar şimdilik açıklanmasa da, Family Guy’ın yıldızı ve aynı zamanda Griffin ailesinin reisi olan Peter Griffin, oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Oyunun çıkışını dört gözle beklediğini söyleyen Griffin, oyunu üç saatten fazla oynayanların dışarıya çıkmış sayılacağını sözlerine ekledi. Fox Digital Entertainment ve TinyCo’nun bu esprili açıklamayla şimdiden Family Guy hayranlarının heyecanını artırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

İlgili >> MCV

İLGİLİ HABERLER