EğlenceTeknoloji

Fallout 76 Wastelanders güncellemesiyle zenginleşiyor

falloıt 76 wastelanders
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Multiplayer deneyimini büyük bir kitleyle yaşama imkanı sağlayan Fallout 76 için hazırlanan yeni ve büyük güncelleme, oyuna “oyuncular tarafından kontrol edilemeyen” yeni karakterler (NPC) ve bu karakterlerle bağlantılı yeni görevleri ekleyecek. “Wastelanders” adını taşıyan güncelleme, önümüzdeki sonbaharda tüm oyuncularla buluşacak. Gelecek hafta ise kısıtlı ön izleme sürümü erişime açılacak. Oyunun çıkışından bu yana hazırlanan en büyük güncelleme olan Wastelanders ile Fallout 76 battle royale moduna da kavuşuyor. 52 oyunculu battle royale modunun yanı sıra yeni silahlar ve yeni bir ana görev de güncellemenin yenilikleri arasında bulunuyor.

Wastelanders, Fallout 76’yı serinin eski oyunlarına yaklaştıracak gibi görünüyor. İnsan NPC’ler olmadan yayınlanan oyun, serinin alışılagelmiş diyaloglarından ve ahlaki tercihlerinden yoksun kalmıştı. Wastelanders ile bu eksiklik ortadan kaldırılacak. “Nuclear Winter” (Nükleer Kış) modu ise oyuncuları sığınak yöneticisi olmak için birbirleriyle yarıştıracak. Bu modda oyunun sığınak inşasıyla ilgili özellikleri, koyu bir mizah eşliğinde sunulacak gibi görünüyor.

Bethesda, E3 2019 etkinliğinde Fallout 76’nın çıkışında bazı problemlerin yaşandığını doğruladı. Oyuncu kitlesine de teşekkür eden şirket, ücretsiz bir erişim süreciyle de daha fazla oyuncu kazanmayı hedefliyor. Oyuna 10-17 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak erişilebilecek. Nükleer Kış da bu süreçte güncellemeden önce deneyimlenebilecek.

Fallout 76 Wastelanders için hazırlanan ilk fragman da yayınlandı.

İLGİLİ HABERLER