EğlenceTeknoloji

Bethesda’dan Fallout 76’yı hatalarından arındırmak için yeni çözüm

amazon fallout 76

Fallout 76, yazılım kalitesi bakımından şimdiye kadar pek parlak bir görüntü verebilmiş değil. Ancak önümüzdeki dönemde bu durum, yeni bir fiyaskonun yaşanmasına mahal vermeden değişebilir.

Fallout 76’nın yapımcısı Bethesda, herkese açık testlerde kullanılacak sunucuyu 2020’de faaliyete geçirmeyi planlıyor. Bu sunucunun nasıl çalışacağıyla ilgili bilgiler ise Bethesda “tuhaflıkları” çözene kadar paylaşılmayacak.

Fallout 76 ile ilgili yenilikler sadece sunucuyla sınırlı kalmıyor

Bethesda’nın Fallout 76’yla ilgili çalışmaları sadece bu özel sunucuyla sınırlı değil. Şirket bir yandan da Bethesda.net hesaplarına çift aşamalı doğrulama sistemini getirmek için mesai yapıyor. Bu özelliğin 2019 sona ermeden faaliyete geçmesi bekleniyor. Perk Loadouts özelliği ise 2020’nin başları itibarıyla çift aşamalı doğrulamayla desteklenecek. Legendary sisteminin çift aşamalı doğrulama desteğine kavuşması içinse yine 2020’nin ilk çeyreği işaret ediliyor.

Yapılan çalışmalar tasarım tercihlerindeki sorunları ve kusurlu koleksiyoncu parçaları bölümünü düzeltmeyecek. Yine de, herkese açık bir Fallout 76 testi sayesinde Bethesda’nın oyunu etkileyebilecek sorunları tam sürümü yayınlamadan önce tespit etmesi biraz daha kolaylaşacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER