Eğlence

Fallout 76 beta sürümü gelecek ay PS4, Xbox One ve PC’de yayınlanacak

bethesda e3 2018 fallout 76

Oyun dünyasının sevilen serilerinden olan Fallout’un en yeni macerası kasım ayında oyuncularla buluşacak. Ancak bu buluşma için kasıma kadar beklemek istemeyenler, gelecek ay içinde Fallout 76 ile tanışabilecek.

Oyunun yapımcısı Bethesda, Fallout 76’nın beta sürümünün 23 Ekim’de Xbox One oyuncularının erişimine açılacağını duyurdu. PS4 ve PC kullananlar ise 30 Ekim itibarıyla beta sürümünü denemeye başlayabilecek.

Beta testi süresince oyuncuların 7 gün 24 saat boyunca Fallout 76 oynaması mümkün olmayacak. Bethesda’dan yapılan açıklamada sunucuların her gün 24 saat boyunca çalışmayacağı ve testlerde öncelikli amacın oyunun yoğun saatlerdeki performansını ölçmek olduğunu belirtti.

Fallout 76’nın beta versiyonu için yayın tarihlerini açıklayan Bethesda, oyuncuların oyunun dünyasına adım attıkları ilk anda karşılaşacakları deneyimi gösteren bir video da yayınladı.

Beta sürümünü denemek için öncelikli olarak oyunu sipariş etmiş olmak gerekiyor. Siparişin ardından fiziksel olarak veya e-posta olarak iletilen fişteki kodu Bethesda.net hesaplarına giren oyuncular, beta sürümüne erişebilecek.

Fallout 76 14 Kasım’da PC, PS4 ve Xbox One’da oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER