Eğlence

Fallout 4 PS3 ve Xbox 360 için fazla gelişmiş olabilir

fallout-4-080615

Geçtiğimiz hafta ilk fragmanı yayınlanan Fallout 4, pek çok oyun severi fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Oyunun ilk etapta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak olması eski nesil konsol sahiplerini üzmüş, bir yandan da gözlerini uzun vadede gelecek haberlere çevirmelerine neden olmuştu. Ancak gelen son haberler de, PS3 ve Xbox 360 sahiplerini pek sevindirecek cinsten değil. Kaynaklar Fallout 4’ün PS3 ve Xbox 360 için fazla gelişmiş olabileceğini ve bu nedenle eski nesil konsol sahiplerinin bu oyunu oynayamayacağını iddia ediyor.

gstaff isimli bir Bethseda topluluk liderinin verdiği bilgiye göre, Fallout 4 fazla gelişmiş olduğu için eski nesil konsollarda oyun deneyimini yaşamak mümkün olmayacak. Kaynak, “(Fallout 4) Xbox 360 ve PC’ye gelmeyecek, hazırladığımız şey orada asla çalışmaz.” ifadesini kullandı.

Bethseda kulislerinden gelen haberleri hem iyi hem de kötü olarak nitelemek mümkün. PC, Xbox One ve PS4 sahibi olmayanlar için haberler kötü olsa da, eski nesil konsollar için fazla gelişmiş olması Fallout 4’ün gelişmiş grafiklere sahip olduğunu gösteriyor. Oyuna dair yeni detayların 14 Haziranda gerçekleştirilecek E3 etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER