Eğlence

Fallout 4 Pip-Boy kısa bir süre için geri dönüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fallout 4 pip-boyFallout 4 Pip-Boy yakında, kısa bir süreliğine de olsa, yeniden raflardaki yerini alacak. Fallout 4’ün yapımcısı Bethseda, popüler oyunun “yılın oyunu” ismini taşıyan özel bir versiyonunun duyurusunu yaptı. Söz konusu versiyon oyunla birlikte çok sayıda ekstra içerik paketi ve eklenti sunuyor.

Ancak Bethseda’nın duyurusunda asıl dikkat çeken unsur, Pip-Boy’ların geri dönüşü oldu. Fallout oyunlarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan Pip-Boy’un gerçek boyutlardaki versiyonu, Fallout 4 ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bileğe takılmış bir bilgisayar görünümündeki Pip-Boy, kullanıcıların akıllı telefonlarına bağlanarak çalışabiliyor.

Fallout 4 Pip-Boy içeren paketler 99.99 dolar karşılığında satılacak

Pip-Boy isteyenlerin özel Fallout 4 paketi için 99.99 dolar ödemesi gerekecek. Yeni pakete sadece Kuzey Amerika’da belli mağazalar üzerinden erişilebilecek.

Pip-Boy’lu yeni Fallout 4 paketi, 26 Eylülde satışa sunulacak. Pip-Boy’un daha önceki çıkışı, stokların yine hızlı biçimde tükenmesinin bir hayli muhtemel olduğunu düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER