Teknoloji

Facebook’un beklenen müzik servisiyle ilgili ipuçları ortaya çıkıyor

Facebook’un uzun zamandır dedikodusu yapılan müzik servisini bizim zaman dilimimize göre bu akşam saatlerinde başlayacak olan f8 geliştirici konferansında duyurması bekleniyor. Sabırsız bir çalışan bu servisle ilgili birkaç ipucunu Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Şirketin kreatif direktörü Ji Lee, arkadaşınla dinle adı verilen bir özellikten bahsetti ve bunun aklını başından aldığını belirtti. Ji Lee’nin hesabından kaldırdığı, ancak etkisinin çoktan yayılmaya başladığı söz konusu tweet’inde söz konusu özelliğin Facebook’un yeniliklerinden olan kayan yazı bandıyla da entegre olduğunu söyledi. Facebook’ta sağ üst köşede sabit bir şekilde duran ve Ticker adını taşıyan bu yazı bandı içinde anlık güncellemeler paylaşılıyor. Müzik aktivitesinin de burada yer alması çok mantıksız sayılmaz. Müzik servisinin dinlenen şarkı bilgilerini Facebook’a gerçek zamanlı olarak gönderen bir aktarma özelliğinin de bulunacağı söyleniyor.

Facebook’un f8 konferansında yapacağı duyuruları takip etmek için Facebook’ta yer alan FacebookLive sayfasını takibe alabilirsiniz. Ayrıntıları Teknoblog’dan da aktarıyor olacağız.

İlgili – Twitter (@mitchellholder)
İlgili – TechCrunch

İLGİLİ HABERLER