Teknoloji

Facebook’tan ünlülere özel akıllı telefon uygulaması geliyor

facebook yapay zekâ yuz tanima
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlüler için yakında Facebook üzerinden hayranlarıyla iletişim kurmak daha kolay hale gelecek. Sosyal ağın ünlüler için tasarlanmış bir mobil uygulamayı test ettiği belirtilirken, bu test aşamasında şirketin bazı ünlülerle birlikte çalıştığı ve talep olması durumunda uygulamanın daha fazla ünlüye ulaştırılacağı ifade edildi.

facebook-logo-070513 (630 x 394)

Uygulama sayesinde ünlüler veya Facebook hesaplarını kontrol eden kişiler durum güncellemelerin ardından güncellemenin altında dönen yorumları daha kolay kontrol edebilecek ve konuşmayı mobil olarak da yönlendirebilecek. Ünlüler dünyasında Twitter’ın hakimiyetini kırmak isteyen Facebook’un bu özel uygulamayla bu yolda kendisine avantaj sağlamayı planladığı düşünülüyor. AllThingsD’nin haberine göre, Twitter’ın mobil uygulamalarında gelen cevapları görmenin ve yeniden cevap yazmanın daha kolay olması ünlülerin Twitter tercihinde önemli bir rol oynuyor.

Twitter’ın hızlı yükselişinin ardından Facebook etiketler, trend listesi, yerleştirilen paylaşımlar ve onaylanmış hesaplar gibi pek çok Twitter özelliğini kendi bünyesine taşımıştı. Ünlülere özel mobil uygulama da bu planın en son halkasıymış gibi gözüküyor.

İlgili >> AllThingsD

İLGİLİ HABERLER