Manşetler

Facebook’ta paylaşıma odaklanan Sony Xperia miro tanıtıldı

sony_xperia_miro_3

Sony’nin geri sayımını Facebook üzerinden gerçekleştirdiği akıllı telefon Xperia miro nihayet resmiyet kazandı. Facebook entegrasyonu ve Ice Cream Sandwich gibi başlıca işlevlere sahip olan bu telefonda 3.5 inç’lik, 320 x 480 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran, 5 megapiksel arka kamera yer alıyor. Xperia miro Sony’nin Xperia with Facebook kullanıcı arayüzüyle geliyor, bu sayede kolay paylaşım ve beğenme işlevleri sunuyor.

Sony Xperia miro’da video görüşmeleri için ön kamera da bulunuyor. DLNA desteği barındıran bu cihaz kapasitesi açıklanmayan ancak “daha büyük” olduğu dile getirilen bataryası sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunuyor. Tek çekirdekli 800 MHz Qualcomm Snapdragon S1 işlemci barındıran Xperia miro’da yer alan xLOUD ses güçlendirme teknolojisi de iyi bir ses performansı sunulmasını sağlıyor. Diğer Xperia cihazları gibi Xperia miro da eşsiz bir aydınlatma sistemiyle yeni mesajları ve diğer bildirimleri kullanıcıya haber veriyor. Bu arada cihazda Xperia S, U ve P ekranlarının altında yer alan şeffaf şerit yer almıyor.

Sony Xperia miro’nun fiyatı ve ne kadara satılacağı henüz açıklanmadı. Fiyatın giriş-orta seviyesinde olması tahmin ediliyor. Sony bu telefonu siyah, siyah / pembe, beyaz, beyaz /altın renk seçenekleriyle sunacak.

Galeri: Sony Xperia miro
[nggallery id=951]

İlgili – Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER