Teknoloji

Facebook Zaman Tünelinin iPad’e gelişi gelecek ayın ortasını bulabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook’un kullanıcı profil sayfaları için sunduğu yenilik olan Timeline, Türkçe deyimiyle Zaman Tüneli iki hafta önce tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu. Web sitesinin yanı sıra mobil web sitesi, Android ve iPhone uygulama kullanıcıları da Zaman Tünelinden çıkan profil sayfalarını görmeye başladı.

Facebook’un iOS uygulamasına gelen güncellemeyle birlikte iPhone ve iPod touch kullanıcıları için Zaman Tüneli yeniliği sunulmuş, ancak iPad kapsam dışı bırakılmıştı. iPad için Zaman Tünelinin birkaç hafta içinde geleceği söylenmişti. 9to5Mac sitesinin verdiği habere göre Zaman Tünelinin iPad uygulamasına gelişi ocak ayının ikinci yarısında gerçekleşecek. iPad’in büyük ve çoklu dokunmatik ekranında Zaman Tünelini kullanmanın masaüstündekine göre daha düzgün ve sezgisel bir deneyim sunacağını söyleyebiliriz.

9to5Mac’e konuşan bir kaynak uygulamanın çeşitli hatalar nedeniyle geciktiğini, bu nedenle meydana gelecek bir gecikmenin daha sürpriz olmadığını belirtti. Bu kaynak mevcut planın ocağın ortasıyla sonu arasına göre yapıldığını belirtti. Bu arada Apple’ın onay sürecinin de belirleyici bir faktör olduğuna dikkat çekiliyor.

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER