Teknoloji

Facebook Zaman Tüneli gelişmeleri arasında bebek beklemeyi de ekledi

Facebook’un Zaman Tüneli bölümünde yer alan Önemli Gelişmeler özelliği sayesinde kullanıcılar hayatlarında dönüm noktası olarak nitelendirilen gelişmeleri profil sayfaları üzerinden dikkat çekici bir şekilde paylaşabiliyor. Bu önemli gelişmeler arasında yeni ilişki, evlilik, nişan, doğum gibi olaylar yer alıyordu. Facebook bu alana yeni seçenekler ekleyerek alternatifleri zenginleştiriyor.

Son olarak yeni bir bebek haberi alanların bu gelişmeyi Zaman Tüneli üzerinden detaylı bir şekilde paylaşmalarına olanak sağlayan “Bebek Bekliyor” gelişmesi Önemli Gelişme seçenekleri arasına eklendi. Bu seçeneğe tıklandığında açılan pencerede bebeğin cinsiyeti, tahmini doğum zamanı, diğer ebeveyn, konum ve hikaye gibi veri bölümleri yer alıyor. Bu gibi alanları mümkün olduğunca doldurarak hayata yeni adım atacak bebeğin haberinin verilmesiyle ilgili detaylar daha da zenginleştirilebilir. Bu arada dileyenler doğacak bebeğin anne karnında çekilmiş fotoğrafını veya videosunu da bu Zaman Tüneli girdisine ekleyebilir.

Facebook’u Türkçe dilinde kullanıyorsanız, eklenmiş olan bu yeni seçeneği henüz göremeyebilirsiniz, şu an için İngilizce versiyonunda var gibi görünüyor. Ancak kısa süre içinde Türkçe sürüme de ekleneceğini tahmin ediyoruz.

İlgili >> Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER