Eğlence

Facebook’un video uygulaması artık Apple TV’lerde çalışmıyor

apple tv facebook watch

Facebook’un, kullanıcıların platformdaki çeşitli videoları, şovları ve canlı yayınları izlemesine olanak tanıyan akıllı TV uygulaması Facebook Watch Apple TV cihazlarında bundan böyle kullanılamayabilir. 9to5Mac’in belirttiğine göre, bazı kullanıcılar, en son güncellemeden sonra uygulamaya artık erişemediklerini söylüyor.

MacRumors forumlarındaki bir ileti dizisinde bir kullanıcı, Apple TV 4K’larında Facebook Watch’u açmaya çalıştıktan sonra aldığı bildirimin görüntüsünü paylaşıyor: Bu bildirimde “Facebook Watch TV uygulaması artık kullanılamıyor, ancak Facebook’ta yine de şu adreste birçok video bulabilirsiniz www.facebook.com/watch.” Diğer birkaç kullanıcı da aynısıyla karşılaştıklarını bildirdi.

Facebook, Watch uygulamasını Samsung akıllı TV’lerde ilk kez kullanıma sunduktan sonra, 2017’de Apple TV’lere de getirdi. Ayrıca bu uygulama, diğer çeşitli akıllı TV’lerde ve konsollarda, Facebook’un mobil uygulaması ve masaüstü sitesinde mevcuttur. Yine de Apple TV’de Watch uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcıların, Watch’ı telefonlarından TV’lerine aktarabilmeleri mümkün olacaktır. Ancak bu da bir uygulamayı açmak kadar rahat olmayacaktır.

Facebook Watch uygulamasının artık kullanılamaması son güncellemenin tetiklediği bir aksaklıktan mı kaynaklandığı, yoksa Facebook’un uygulamayı Apple TV’den tamamen çekip çekmediği belli değil. Apple TV, Facebook Watch’un desteklenen platformlarından biri olarak listelenmeye devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER