Teknoloji

Facebook Tugboat Yards’ı satın aldı

tugboat-yards-210515

Küçük ölçekli şirketleri satın alarak büyümesini sürdüren Facebook, şimdi de Tugboat Yards isimli bir şirketi bünyesine kattı. Satışın duyurusu Tugboat Yards tarafından gerçekleştirilirken, anlaşmanın şirkete sevinci ve üzüntüyü bir arada yaşattığı belirtildi. Anlaşma çerçevesinde Tugboat Yards’ın faaliyetlerine 30 Haziranda son verilecek. Tugboat Yards ekibi bu tarih sonrasında Facebook’un medya ürünleriyle ilgilenen ekibine katılacak.

Merkezi San Francisco’da bulunan Tugboat Yards, yayıncılara kitleleri için özel teklifler hazırlama imkanı veriyor. Tugboat Yards’ta hesap oluşturmak için ekstra bir ücret talep edilmezken, büyük ölçekli şirketler dışındaki uygulamalar, web siteleri ve podcastler de Tugboat Yards’ın tekliflerinden faydalanabiliyor.

Tugboat Yards faaliyetlerine 30 Hazirana kadar devam edecek olsa da, platformun yeni üye alım süreci satışın duyurulmasıyla birlikte donduruldu. Mevcut abonelikler ise 30 Temmuza kadar yenilenebilecek. Bu süreçte yeni hesap oluşturma izni sadece yeni bir satın almaya ihtiyaç duyanlara sağlanacak.

30 Haziranla birlikte Tugboat Yards’ın faaliyetleri son bulacak olsa da, servis mevcut müşterilerin verilerini transfer edebilmeleri için iki hafta daha açık kalacak. Tugboat Yards 15 Temmuz itibarıyla temelli kapanacak.

İLGİLİ HABERLER