Manşetler

Facebook sohbet listesine mobil ve site durum göstergelerini ekliyor

Facebook’un sohbet listesi bundan böyle arkadaşlarınızın akıllı telefon veya normal bir masaüstü web tarayıcısı üzerinden sohbet servisine bağlandıklarını gösterecek.

facebook-logo-191212

Dün itibarıyla kullanıma sunulan ve bizim de dikkatimizi çeken bu değişiklik başlangıçta test çalışması olarak getirilmişti, ancak dün itibarıyla genel kullanıcı kitlesinin kullanımına sunulmuş oldu. Hiç şüphesiz bu değişiklik Facebook kullanıcılarının sohbet servisini kullanımlarında çok fazla bir değişikliğe yol açmayacak, ancak sohbet etmek istedikleri arkadaşlarının uygunlukları noktasında bir fikir verme işlevi taşıyacak.

Eğer bir arkadaşınız site üzerinden çevrim içi olmuşsa, çok daha rahat sohbet etmesini bekleyebilir, mobilden bağlandığını görürseniz de fazla vaktinin olmadığını düşünüp kısa cevaplar vermesini veya hiç cevap vermemesini anlayışla karşılayabilirsiniz.

facebook-sohbet-durum-201113

Sohbet uygulamaları giderek daha fazla popülarite kazanıyor, Facebook da bu noktada Mesajlar servisini geliştirmek için yoğun şekilde çalışıyor. Son olarak Messenger uygulaması kapsamlı bir değişiklikten geçirilmişti.

İlgili >> TechCrunch

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER