Teknoloji

Facebook Sayfalarında Zaman Tüneli dönemi resmen başladı – Anket

Facebook, Zaman Tünelini kişisel profillerden sonra iş veya organizasyon sayfalarına getireceğini de açıklamıştı. Sayfa yöneticilerine Zaman Tüneli formatına geçiş için bir aylık süre tanınmış, 30 Marttan itibaren tüm Facebook sayfalarının Zaman Tüneline otomatik olarak geçirileceği söylenmişti. O otomatik gerçekleşti, artık 30 Marta kadar gerekeni yapıp sayfalarını yeni düzene hazır hâle getirmemiş olmayanlarda bile yeni Zaman Tüneli görünümü aktif hâle gelmiş oldu.

Eğer bir sayfa yöneticisiyseniz ve şimdiye kadar Zaman Tünelinin estetiğine uygun şekilde sayfanızı düzenlemediyseniz acele edin. Yoksa sayfanızın hayranları özensiz görünen bir sayfayla karşılaşabilir. Facebook Zaman Tünelinin en beğenilen özelliği olan kapak fotoğrafının sayfalara da gelmiş olması sayfasını farklılaştırmak ve daha çekici kılmak isteyenler için kullanışlı bir araç niteliği taşıyor. Ne var ki, sayfaya özel tüm güncellemelerin bir zaman çizgisi üzerinde gösterilmesi çok güzel durmuyor, özellikle Teknoblog gibi fazlasıyla güncelleme paylaşan internet sitelerinin sayfalarında.

Uzun lafın kısası, kapak fotoğrafı dışında yeni sayfa düzeni pek hoşumuzua gitmedi, burada sizin görüşlerinizi de merak ediyoruz. Aşağıdaki kısa anketi cevaplarsanız, memnun oluruz.

İlgili – Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER