Teknoloji

Facebook Sayfaları yenilenmiş bir tasarıma kavuştu

Facebook kullanıcılarının kişi, grup veya markalar için herkese açık profiller olan Facebook Sayfaları’nda aradıkları bilgiye daha kolay ulaşmaları için tasarımda değişikliğe gitti. Tasarım değişikliği ile Facebook Sayfaları’nın zaman tüneli daha güncel bir görünüme kavuştu. Sayfanın sağ tarafında yeni paylaşımlar kronolojik bir sırada gösterilirken, sol tarafta yer alan kolon üzerinde kuruma dair çeşitli bilgileri, video ve fotoğrafları görmek mümkün oluyor.

facebook-sayfalar-yeni-tasarim-110314

Facebook Sayfaları’nın yeni tasarımı sosyal paylaşım sitesinin geniş kapsamlı tasarım yeniliği hamlesinin son adımını oluşturuyor. Sosyal ağ geçtiğimiz hafta bilgileri daha verimli sunma adına güncellenmiş Haber Kaynağı tasarımının dağıtımına başlamıştı.

Tasarımdaki yenilikle birlikte Facebook’un sayfa yöneticilerine sunduğu araçların sayısı da arttı. Sayfa yöneticileri bundan böyle sayfanın neresinde olurlarsa olsunlar siteye verdikleri reklamlarla ilgili bilgileri, yeni beğenileri, okunmamış mesaj ve bildirimleri görebilecek. Ayrıca değişiklik yapmak için ayrı bir ayar ekranını ziyaret etmeye gerek kalmayacak.

İlgili >> Facebook

İLGİLİ HABERLER