Teknoloji

Facebook Sayfa Yöneticisi farklı platformların gelen kutularını birleştiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook sayfa yöneticisiFacebook, Instagram’ı 2012’de satın almıştı. Ancak iki platformun arasındaki bağların çok sıkı olduğunu söylemek mümkün değil. Facebook bilgileriyle Instagrama giriş yapılabilmesi ve Instagram fotoğraflarının Facebook’ta da paylaşılabilmesi gibi özellikler olmasa, iki şirket arasındaki bağlantıyı farketmek pek kolay olmayabilirdi. Ancak bu gevşek bağlar, önümüzdeki dönemde en azından kurumsal alanda bir hayli sıkılaşacak gibi görünüyor.

Facebook Sayfa Yöneticisi uygulaması içinde birleştirilmiş bir gelen kutusu hazırlayan şirket, sayfa yöneticilerinin Facebook, Messenger ve Instagram etkileşimlerini tek bir yerde görmesini mümkün kılıyor. Bu gelen kutusu üzerinden gelen mesajlar ve yorumlar da yanıtlanabiliyor. Artık bir firmaya yönelik şikayetini Instagram üzerinden ileten kullanıcılar, tıpkı Facebook üzerinden mesaj göndermiş gibi hızlı bir reaksiyon alabilecek.

Facebook’un birleştirilmiş gelen kutusu sayesinde sosyal medya yöneticileri, kullanıcılardan gelen şikayetlerin geçmişi konusunda daha net fikir sahibi olabilecek. Sayfa yöneticileri kullanıcıların herkese açık Facebook ve Instagram profillerini görebilecek. Böylelikle görüş, yorum ve şikayet sahipleriyle daha önceden iletişim kurulup kurulmadığı tespit edilebilecek. Sayfa yöneticileri gerektiği takdirde gelen şikayet veya mesajlara etiket ekleyebilecek.

Facebook Sayfa Yöneticisi kullanıcıları yeni gelen kutusuyla önümüzdeki haftalarda tanışacak

Sayfa Yöneticisi uygulamasını kullanan herkes, yeni gelen kutusuyla önümüzdeki haftalar içinde tanışabilecek. Facebook’un yakında böyle bir imkanı tüm kullanıcılarına sunması ihtimali de kulağa pek uzak ve şaşırtıcı gelmiyor.

İLGİLİ HABERLER