Eğlence

Facebook Oscar ödül töreninde kırmızı halı geçidini canlı yayınlayacak

2024 oscar ödül töreni

facebook oscar90. Oscar ödül töreni, Türkiye saatiyle önümüzdeki pazarı pazartesiye bağlayan gece gerçekleşecek. Facebook Oscar ödül töreni öncesindeki kırmızı halı geçidini ve burada yapılacak röportajları canlı olarak yayınlayacak. Program Türkiye saatiyle 02:30’da başlayacak ve Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin Facebook sayfası üzerinden yayınlanacak.

Facebook üzerinden yayınlanacak program, “The Oscars: All Access” adını taşıyacak. Programı oyuncular Sofia Carson, Wesam Keesh ve yorumcular Chris Connelly, Ben Lyons ile Adnan Virk sunacak.

Akademinin resmi Instagram hesabını ise yeni Örümcek Adam, Tom Holland kullanacak. Holland, tören boyunca Instagram üzerinde hikaye paylaşacak ve canlı yayınlar gerçekleştirecek.

Facebook Oscar ödül töreni için geçtiğimiz yıl da benzer bir yayın yapmıştı. Sosyal paylaşım sitesi, 2017’nin eylül ayında gerçekleşen Emmy ödül törenini de kullanıcılarına ulaştırmıştı. Facebook tarafından geçtiğimiz yılki Oscar töreninin ardından yapılan açıklamada, platformdaki Oscar ile ilgili videoların izlenme sayısının 112 milyonu aştığı belirtilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER