Teknoloji

Facebook Messenger iOS uygulaması birkaç kelime yazıldıktan sonra kilitleniyor

facebook messenger

facebook messenger iosFacebook Messenger iOS uygulamasını kullananlar, şu sıralarda yeni bir hata yüzünden sıkıntılı zamanlar yaşıyor. TechCrunch’ta yer alan habere göre, ilgili hata kullanıcıların bir mesajda birkaç kelimeden fazlasını yazmasını engelliyor.

Facebook Messenger kullanıcıları uygulamaya yönelik şikayetlerini Twitter üzerinden de paylaştı. “@brians_books” rumuzlu Twitter kullanıcısı, aldığı ekran kaydıyla sorunu en somut biçimde gözler önüne serdi. Söz konusu kayıtta, Brian birkaç kelime yazdıktan sonra klavyenin tamamen donduğu ve başka bir şey yazmanın imkansız hâle geldiği görülüyor.

Ortaya çıkan sonuç, oldukça sinir bozucu görünüyor. Neredeyse her kelimenin ayrı ayrı mesajlarda yazılabilmesi ilk başta normal gibi görünse de, bir süre sonra iyiden iyiye sinir bozmaya başlıyor.

Facebook Messenger iOS uygulamasındaki sorunun çözümü için çalışıyor

Facebook, konuyla ilgili olarak TechCrunch’a bir açıklama gönderdi. Söz konusu açıklamada, Facebook Messenger iOS uygulamasındaki sorunların bilindiği ve çözüm için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Facebook, çözümün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bilgi verilmedi. Kullanıcılar, cihazlarını yeniden başlatmanın ve uygulamayı silip yeniden yüklemenin de olumlu sonuç vermediğinin altını çizdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER