Teknoloji

Facebook Messenger ile yakında arkadaşlarınızı oyuna davet edebilirsiniz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Görsel - SlashGear

Bundan kısa bir süre önce Messenger’ı bir platforma dönüştüren Facebook, servisin sohbetin yanı sıra içerik oluşturma ve paylaşmada kullanılmasının önünü açmıştı. Messenger içinde uygulama yüklemeyi ve kullanmayı da mümkün kılan Facebook, yola GIF animasyonu, fotoğraf, video, ses dosyası ve daha fazlasını gönderme amacına sahip 40’ı aşkın uygulamayla çıkmıştı.

The Information sitesinde yer alan habere göre, Facebook Messenger kullanıcılarının söz konusu Messenger uygulamalarıyla etkileşimi tahmin edilenin altında kalırken, üçüncü taraf yazılımcılar da uygulamaları için yeteri kadar farkındalık yaratamadıklarını dile getiriyor. Facebook’un da mevcut durum ışığında uygulamaya yönelik ilgiyi artırmak adına Messenger platformunda oyunlara izin vermeye hazırlandığı söyleniyor.

Facebook’un oyun geliştiricileriyle aktif biçimde temasta bulunduğu belirtilirken, bir şirket sözcüsü de bu iddiayı doğruladı. Yine de, Facebook Messenger oyunları konusunda Facebook cephesinden resmi bir açıklama gelmediğini vurgulamakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER