Eğlence

Facebook Messenger gizli oyun serisine basketbolla devam ediyor

facebook messenger gizli oyun basketbol

Facebook Messenger pek çok kişi için öncelikli olarak bir iletişim servisi olsa da, uygulama bazı gizli yetenekler de barındırıyor. Facebook Messenger gizli oyun özelliğiyle kullanıcılarına zaman zaman keyifli dakikalar yaşatabiliyor. Popüler haberleşme aracının en yeni gizli oyun ise ABD Kolej Baskebolu Ligi’nin (NCAA) “Mart Çılgınlığı” olarak anılan play-off dönemini kutlama amacıyla hazırlandı.

Facebook Messenger’ın en yeni versiyonu üzerinden oynanabilen oyuna erişmek için arkadaşınıza bir basket topu emojisi göndermek yeterli oluyor. Sohbet ekranında beliren topun üstüne dokunulduğunda kullanıcılar başka bir ekrana yönlendiriliyor. Bu ekranda sadece beyaz bir fon, bir basket topu ve bir pota bulunuyor.

Facebook Messenger basket topunu ekran üstünde sürükleyerek çemberden geçirmeye çalışıyor. İsabetli atışların sonunda oyunculara mutluluğu ifade eden çeşitli emojiler gösteriliyor. Başarısız atışların sonunda ise mutsuz emojiler ortaya çıkıyor. Art arda 10 isabetli atışın ardından potanın hareket etmeye başlamasıyla işler biraz daha zorlaşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER