Teknoloji

Facebook Messenger ile Barack Obama’ya mesaj gönderilebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook messenger barack obamaABD Başkanı Barack Obama, sosyal medya ile yakından ilgileniyor. Görev süresini tamamlamasına yaklaşık 5 ay kalan ABD Başkanı, bu dönemde kendisine sosyal medya üzerinden daha kolay biçimde ulaşılmasını sağlayacak bir adım attı.

Beyaz Saray’ın Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamada, sosyal paylaşım sitesinin üyelerinin Facebook Messenger üzerinden, tıpkı bir arkadaşlarına not gönderir gibi, Obama’ya ulaşabileceği belirtildi.

Facebook Messenger Barack Obama için gönderilen mesajlara iletişim bilgisi eklenmesini istiyor

Mesajın gönderildiği kişi ABD Başkanı olduğu için kullanıcıların normalden biraz farklı bir yolu takip etmeleri gerekiyor. Obama’ya not göndermek isteyenler öncelikli olarak Facebook’taki Beyaz Saray sayfasını ziyaret ediyor veya Messenger üzerinden Beyaz Saray’ın sohbet botunu buluyor. Botun bulunmasının ardından ilk olarak kullanıcılara “eğlenceli bir bilgi” sunuluyor. Bir sonraki ekranda ise mesaj yazılıyor. Metnin doğrulanmasının ve kişisel iletişim bilgilerinin eklenmesinin ardından mesaj Beyaz Saray’a iletiliyor. Yapılan açıklamada Obama’nın her gün kendisine Facebook aracılığıyla gönderilen 10 mesajı okuyacağı ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER