Teknoloji

Facebook Messenger Ana Sayfa ile gelen kutusuna yeni yorum getiriyor

facebook messenger ana sayfaFacebook Messenger için yayınlanan son güncelleme, uygulamaya bir gelen kutusu gibi işleyecek yeni bir ana sayfa getiriyor. Facebook Messenger Ana Sayfa sekmesinde yapılan değişiklikle sekmeye son sohbetlerin yanı sıra, sıklıkla konuşulan arkadaşlara hızla erişilmesini sağlayacak kısa yollar ekleniyor.

Messenger hali hazırda sohbetleri, diğer pek çok mesajlaşma uygulamasının yaptığı gibi, kronolojik sırada gösteriyor. En son sohbet, ekranın en üstünde gösteriliyor.

facebook-messenger-ana-sayfa-160616-2Şirketin yeni yaklaşımı duyurmak amacıyla yayınladığı blog yazısında, bugüne kadar gelen kutusu deneyimlerinin insanlara birbirleriyle iletişime geçebilecekleri yeni yolları sunma konusunda yetersiz kaldığı belirtildi. Facebook, bu amaç doğrultusunda insanların bir sohbete başlamak için aradıklarını bulmalarını kolaylaştırmaya odaklandığının altını çizdi.

Facebook Messenger Ana Sayfa sekmesinde doğum günlerini hatırlatacak

Facebook’un mesajlaşma ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı David Marcus, şirketinin gelen kutusunu yeniden keşfettiğini dile getirdi. Messenger Ana Sayfa sekmesinde favori kullanıcıların yanı sıra, arkadaşların doğum günleri ve kimlerin çevrim içi olduğu gösterilecek. Yenilenen Ana Sayfa sekmesi henüz tüm kullanıcılara ulaştırılmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER