Teknoloji

Facebook kurumsal Sayfaları mobil cihazlara uygun hâle getirdi

facebook-sayfalar-kurumsal-100915-1

Kullanıcı kitlesinin önemli bir kısmının mobil cihazlar üzerinden platforma erişmesini göz önünde bulunduran Facebook, kurumsal Sayfaları da mobil cihazlara uygun hâle getirdi. Sosyal paylaşım sitesinin sunduğu yeniliklerden, Türkiye’deki KOBİ’ler de faydalanabilecek.

Facebook’un kurumsal Sayfalar da yaptığı değişiklikler sayesinde şirketler “eylem çağrısı” özelliğini daha rahat kullanabilecek. Mağaza ve Hizmetler gibi bölümlerin varlığı ise şirketlerin önemli gördükleri ürün, bilgi ve hizmetleri ön plana çıkarmalarını mümkün kılıyor.

facebook-sayfalar-kurumsal-100915-2

Yenilenen tasarım sayesinde Facebook Sayfalarını mobil cihazlarda daha rahat ve etkin biçimde gezmek mümkün oluyor. Dünya genelinde her ay 1 milyardan fazla insanın Facebook Sayfalarını ziyaret ettiği göz önüne alınınca gerçekleştirilen değişikliklerin önemi daha iyi anlaşılıyor.

facebook-sayfalar-kurumsal-100915-3

Küresel çapta Facebook’un kurumsal Sayfalarını aktif olan kullanan şirket sayısı 45 milyonu aşarken, Türkiye’deki Facebook kullanıcılarının yüzde 77’sinin bir KOBİ ile bağlantısı bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER