Teknoloji

Facebook kısa videolar ile doğum günü kutlama imkanı sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook kisa videolar doğum günü

Facebook, kullanıcılarının Haber Kaynaklarını “kişiselleştirilmiş bir video akışı”na çevirme konusundaki isteğini daha önce açıkça ifade etmişti. Sosyal paylaşım sitesinin videoyu merkeze alma girişiminin örneklerinden biri daha gün yüzüne çıktı. Facebook kullanıcıları, o gün doğum günü olan arkadaşlarını doğrudan uygulama üzerinden kaydedip paylaşabilecekleri 15 saniyelik kısa bir videoyla kutlayabilecek.

Facebook kısa videolar ile doğum günü kutlama özelliğini şu an için sadece iOS uygulamasında sunuyor. Doğum günü olan arkadaşınızın profiline gittiğinizde ilgili seçenek karşınıza çıkıyor. Kullanıcılar bu seçeneğe dokunarak mesajlarını kaydedebiliyor. Kaydettiği görüntüden hoşnut kalanlar, ekran üstünde sürükleme hareketleri yaparak doğum günü temalı animasyonlar ve yazılar ekleyerek videoyu arkadaşlarının zaman tünelinde paylaşabiliyor.

facebook-dogum-gunu-kutlama-video-230216-2

Facebook’un doğum günü kutlamalarına daha farklı bir soluk getirmesi muhtemel özelliğini iOS dışındaki platformda ne zaman kullanıma sunacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor

İLGİLİ HABERLER