Teknoloji

Facebook Kamera uygulamasında küçük bir isim değişikliği

Apple ve Facebook arasındaki ilişki iOS 6 ve OS X Mountain Lion ile yepyeni bir boyuta taşınacak. Facebook, Apple’ın kendisine yaptığı güzelliklerin karşılığını az da olsa vermek için geçtiğimiz ay çıkardığı Camera uygulamasının adında Camera. şeklinde küçük bir değişiklik yaptı. Değişiklik bu uygulamanın iOS’e ait Kamera uygulamasıyla karışıklık yaratmaması için gerçekleştirilmiş olmalı.

Facebook Camera uygulaması henüz Türkiye App Store’un da yok. Yurtdışındaki mağazalardan bu uygulamayı indirip, aynı zamanda telefonunu Türkçe olarak kullananlar için Camera ve Kamera uygulamaları birbirine pek karışmıyor olmalı. Ancak telefonunu İngilizce dille kullananlar için karışma ihtimali vardı, bu açıdan ufak değişiklik iyi olmuş olabilir. Yeni bir güncellemeyle sunulan ad değişikliği beraberinde başarılı yükleme şansının artırılması ve konum servisleri kapalıyken uygulamanın performansının artırılması gibi garip iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor.

Yurtdışındaki App Store’lara erişimi olan veya bir şekilde daha önce buradan yükleme yapmış kullanıcılar Facebook Camera uygulamasını iOS cihazlarına yükleyebilir.

İlgili – iTunes App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER