Teknoloji

Facebook Home’un sohbet balonları Messenger Android uygulamasına geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook, geçtiğimiz haftasonuna girildiğinde Facebook Home Android başlatıcısını Google Play üzerinden yayınlamıştı. Şu an için sadece ABD’deki Android kullanıcıları tarafından resmi uygulama mağazasından indirilebilen Facebook Home, ABD dışında yaşayanlarla daha sonra buluşacak. Yine de, APK dosyasını yükleme yoluyla Facebook Home deneyimini hemen yaşamaya başlamak mümkün.

facebook-messenger-android-sohbet-balonlari-150413

Facebook, bir yandan Home’u yayınlarken bir yandan da mevcut Android uygulamalarını yeni uygulamayla uyumlu hâle getirdi. Home’un önemli bir özelliği olan Sohbet Balonları özelliği de güncellemeyle birlikte Messenger uygulamasına geldi. Güncellemeyle birlikte Messenger kullanıcıları sohbet ettikleri kişilerin profil fotoğrafını hangi uygulamayı kullanırlarsa kullansınlar, ekranda görmeye devam edecekler. Üstelik sadece Facebook mesajlarına değil, SMS mesajlarına da sohbet balonlarını kullanarak cevap vermek mümkün oluyor.

Facebook Messenger’ın bu güncellemesiyle birlikte başlangıçta Facebook Home’a özel olduğu belirtilen bir özellik daha fazla kullanıcı kitlesiyle buluşmuş oluyor. Güncellenmiş Messenger Android uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı takip ederek indirebilirsiniz.

İlgili >> Google Play Store (Facebook Messenger)

İLGİLİ HABERLER