Teknoloji

Facebook haber kaynağında daha çok ve daha büyük fotoğraf gösterecek

Facebook haber kaynağında daha çok ve daha büyük fotoğraf gösterecek
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Facebook haber kaynağında daha çok ve daha büyük fotoğraf gösterecekFacebook’un dünyanın en büyük fotoğraf paylaşım ağlarından biri olduğu su götürmez bir gerçek. Fotoğraf paylaşımının kendisi için öneminin farkında olan site de fotoğraf gösteriminde sürekli olarak yenilikler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mobil cihazlar için Facebook Camera uygulamasını yayınlayan şirket, ana sitede de bazı değişikliklere gitti. Techcrunch’ın haberine göre Facebook’un haber kaynağında gösterilen fotoğraf sayısı artacak ve fotoğrafların boyutları büyüyecek.

Yeni tasarımın tüm kullanıcılara ulaştırılması ise biraz zaman alacak. Bu tasarımda fotoğraflar bir büyük ve yanına ya da altına yerleştirilmiş iki veya üç daha küçük olarak gösterilecek. Facebook’un mobil uygulamalarını kullananlar bu tasarım ile yaklaşık iki hafta önce tanışma fırsatı bulmuştu. Facebook’un fotoğraf ile alakalı hamlelerine devam etmesi bekleniyor.

İlgili – TechCrunch

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.