
Mobil işletim sistemi pazarının önemli oyuncuları Apple, Google ve Microsoft, kullanıcılarına işletim sistemleriyle birlikte dijital asistanlar da ulaştırıyor. Siri, Google Asistan ve Cortana dijital asistan denince akla gelen ilk isimler olsalar da, yakında bir rakibin aralarına katılabileceği belirtiliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HUAWEI WATCH KIDS X1 çocukların konumunu beş uydu sistemiyle takip ediyor

Meta platformlarında yapay zekâ ile üretilmiş çocuk istismarı reklamları ortaya çıktı

Google Asistan 4 Eylül’de Android’den ayrılmaya başlıyor

Meta hakkında açılan sosyal medya bağımlılığı davası son anda geri çekildi

OPPO Reno16 Serisi Türkiye’de 41.999 TL’den satışa çıktı
The Information’da yer alan habere göre; Facebook, “Moneypenny” adını verdiği bir dijital asistanı test ediyor. Facebook Messenger’ın içine yerleştirildiği söylenen Moneypenny, kullanıcıların ihtiyaç duyduklarında gerçek insanlardan bilgi alabilmelerini sağlayacak.
The Information’ın kaynakları, Facebook Moneypenny’nin araştırma ve alışveriş için kullanılacağını öne sürdü. Çıkış tarihi henüz bilinmeyen Moneypenny’ye dair diğer detaylar da şu an için ortaya çıkmış değil. Facebook Messenger’a yerleştirilmesi durumunda Moneypenny’nin Poke veya Home gibi uygulamaların kaderini paylaşmaktan kurtulabileceği belirtiliyor.


