Eğlence

Facebook Cristiano Ronaldo ile “reality show” yapması için görüşüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

facebook cristiano ronaldoFacebook Cristiano Ronaldo ile birden çok proje üzerinde çalışmak istiyor gibi görünüyor. Günümüz futbolunun en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano’nun Facebook Watch’ta yayınlanacak ve küçük bir kasabada genç kızlardan oluşan bir futbol takımının hikayesini anlatacak bir dizinin yapımcılığını üstleneceğine dair haberler geçtiğimiz mayıs ayında gündeme gelmişti.

Ancak Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı ve Facebook arasındaki ilişki bununla sınırlı kalmayacağa benziyor. Variety’de yer alan habere göre, sosyal ağ yıldız futbolcudan 13 bölüm boyunca devam edecek ve doğrudan kendisinin hayatına ayna tutacak bir “reality show” çekmesini istiyor.

Bir tür belgesel niteliği taşıyacak bu program için Facebook’un Cristiano Ronaldo’ya 10 milyon dolar gibi bir para ödeyeceği söyleniyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin hangi noktada olduğu konusunda ise ortada farklı iddialar bulunuyor. Projenin prodüksiyonu ise Matador Content ve Religion of Sports isimli şirketlerin üstleneceği belirtiliyor.

Facebook Cristiano Ronaldo gibi büyük bir ismin hayatını ekrana taşıyarak orijinal içerik sunma konusundaki ciddiyetini oldukça net biçimde gösterebilir. Ronaldo’nun sosyal ağ dünyanın dört bir yanında izleyici kazandıracağını söylemek de yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER