Branch ve Potluck’ı 15 milyon dolar karşılığında satın alan Facebook, yetenek havuzuna 10 kişi daha ekledi. 2012 yılında Twitter kurucuları Biz Stone ve Ev Williams tarafından verilen destekle bağlantı paylaşımına odaklanan sosyal platform Branch’i hayata geçiren Cemre Güngör ve Josh Miller, bir süre sonra kullanıcılara çevrim içi olarak arkadaşlarıyla takılma ve havalı şeyler hakkında konuşma imkanı veren web ve mobil uygulaması Potluck’ı yayına sokmuşlardı.

The Verge sitesinde yer alan habere göre Facebook, Branch ve Potluck’ın arkasındaki şirket için 15 milyon dolar ödeyecek. Bu şirket bünyesinde çalışan 10 kişi New York’ta Facebook için yeni bir Conversations grubu oluşturacak. Facebook ile yapılan anlaşmayı kişisel Facebook sayfası aracılığıyla duyuran Josh Miller, Branch ve Potluck’ı inşa etmek için geçen iki yılın ardından misyonlarını Facebook çatısı altında sürdüreceklerini açıklamaktan ötürü son derece mutlu olduğunu dile getirdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Facebook ve Instagram önerileri artık alışveriş geçmişinizden etkilenebilecek

Nothing’un yeni uygun fiyatlı kulaklığı için ilk detaylar sızdı

Apple’ın ilk dokunmatik ekranlı MacBook modeli için yeni işaret ortaya çıktı

Galaxy S27 için ilk resmi iz bulundu, yeni detaylar ortaya çıkıyor

Oppo Find X10 Pro için ilk sızıntı ortaya çıktı, çift 200 MP kamera dikkat çekiyor
Daha önce de küçük ölçekli şirketleri satın alan Facebook’un Miller ve ekibinden Facebook ölçeğinde bir Branch hazırlamalarını istediği belirtildi. Branch ve Potluck’ın Facebook’tan ayrı olarak varlıklarını sürdüreceği fade edildi.
İlgili >> Josh Miller (Facebook), The Verge
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


