Teknoloji

Facebook açığı eski güncelleme ve fotoğrafları yeni yüklenmiş gibi gösteriyor

facebook business suite e-ticaret

facebook-logo-171116Facebook kullanıcılarının geçmişini karıştırmaktan oldukça keyif alıyor gibi görünüyor. Ancak şirket bu sefer bunu Yıla Genel Bir Bakış Videosu ile yapmıyor. Sosyal paylaşım sitesinin pek çok kullanıcısı, geçtiğimiz cuma günü geçmiş aylarda paylaştıkları durum güncellemeleri veya fotoğrafların gelişigüzel biçimde yeniden zaman tünellerine düştüğünü gördü. Ancak bu paylaşımların altında beliren zaman damgası, paylaşımların yeniymiş gibi görünmesine sebep oluyor. Bunun sosyal paylaşım sitesindeki rahatsız edici bir açık olduğu anlaşılırken, ne kadar yaygın olduğu bilinmiyor. Facebook’tan yapılan açıklamada, konunun araştırıldığı belirtildi.

facebook acigiOrtada bir saldırı veya hesap ele geçirme gibi bir durumun olmaması, Facebook kullanıcıları adına rahatlatıcı bir gelişme olarak nitelenebilir. Açığın ortaya çıktığı ilk anlarda sosyal paylaşım sitesinin forumunu ziyaret eden pek çok kullanıcı, durumdan duydukları rahatsızlığı paylaştılar.

Facebook açığı 2016 Yılına Genel Bir Bakış videolarının yayınlanmasından sonra ortaya çıktı

Kullanıcıların eski paylaşımlarını gelişigüzel olarak seçen açık, bunları yeniymiş gibi bir kez daha paylaşıyor. Açığın sebebi bilinmese de, 2016 Yılına Genel Bir Bakış videolarının yayınlanmasının ardından gün yüzüne çıkması dikkat çekiyor. Bazı kullanıcılar da söz konusu özellikten faydalandıktan sonra ilgili açığın görüldüğüne dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER