Teknoloji

Facebook 20 Haziranda yeni bir ürünün açıklamasını yapacak

Facebook 20 Haziran tarihinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Şirket bu basın toplantısı için ABD’deki çeşitli basın kuruluşlarına davetiyeler göndermeye başladı. Bu davetiyeleri alanların paylaştığına göre Facebook içinde küçük bir ekip büyük bir fikir üstünde çalışıyor. Facebook söz konusu etkinlikte bu yeni ürünle ilgili detayları paylaşacak.

facebook-20-haziran-davetiye-170613

Facebook’un Google Reader benzeri bir haber takip aracı çıkarabileceği iddia ediliyordu. Bir yazılımcı Facebook’un kodlarında RSS beslemelerine dair bazı işaretlere rastladığı bilgisini paylaşmış, bu da şirketin 1 Temmuzda kapatılacak Google Reader’ın yerini doldurabilecek yeni bir RSS uygulaması üzerinde çalıştığı şeklinde yorumlanmıştı.

Söz konusu yenilikler olduğunda Facebook bu sıralar bir hayli aktif davranıyor. Şirket son olarak geçen hafta tıklanabilir etiketleri kullanıma sundu. Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest gibi sosyal ağlarda gördüğümüz ve başında # işaretiyle oluşturulan bu etiketler sayesinde konu takibi daha da kolaylaşıyor.

Facebook’un ne tanıtacağını merak ettiğimiz basın toplantısı 20 Haziran günü ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Facebook Menlo Park yönetim merkezinde düzenlenecek. Detaylar tabii ki en hızlı şekilde Teknoblog’da olacak.

İlgili >> ABC News

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER