Eğlence

F1 Türkiye GP 2021 tarihi için değişiklik, işte yeni tarih

f1 türkiye gp 2021

Japonya GP 2021 yarışının koronavirüs nedeniyle iptal edilmesinin ardından Formula 1 2021 takviminde ekim ayı içinde yer alan F1 Türkiye GP 2021 yarışının durumunun ne olacağı merak ediliyordu. Yarışın düzenlendiği pist olan Intercity İstanbul Park tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce 1-3 Ekim tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilmesi planlanan yarış, takvimde yapılan güncellemeyle birlikte bir hafta sonrasına kaydırıldı.

Formula 1 yönetimi, 2021 yarış takvimini yeniden güncelledi ve kesinleşen son halini açıkladı. Kesinleşen takvime göre Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek olan Formula 1 Türkiye GP 2021, bir hafta ileri alınarak 8-9-10 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Intercity İstanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber, “Tüm dünyada pandeminin sebep olduğu karmaşıklık sebebiyle bu sezonki yarış takviminde pek çok kez değişiklikler oldu. Intercity İstanbul Park olarak bu süreçte de Formula 1 yönetimiyle sıkı temasta bulunarak, belirsizlikler noktasında çözüm önerilerimizi sunduk ve uyum yeteneğimizi sergileyerek güncellenen takvimdeki yerimizi koruduk.” dedi. “Geçtiğimiz yılın en iyi yarışını gerçekleştirerek Türkiye’ye yaşattığımız gururu bu yıl seyircili olarak tekrar edeceğiz. Bu heyecana ortak olma fırsatını kaçırmak istemeyenleri zaman kaybetmeden biletlerini almalarını tavsiye ediyoruz.”

Hezber, kesinleşen takvime göre 8-9-10 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta olacak yarış için bilet satışlarının devam ettiğini kaydetti. Mevcutta biletlerini almış seyircilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek olmayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER