EğlenceManşetler

F1 Manager 2022’nin çıkış tarihi belli oldu

f1 manager 2022 çıkış tarihi

20 yıldan uzun bir sürenin ardından ilk defa Formula 1 hayranlarının menajerlik tarzı bir oyun oynaması mümkün olacak. Formula 1 yönetiminden uzun süredir beklenen F1 Manager 2022 çıkış tarihi açıklaması sonunda geldi.

Oyun 30 Ağustos’ta oyuncularla buluşacak. Çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte paylaşılan oynanış fragmanı ise oyunun farklı boyutlarını gözler önüne seriyor.

F1 Manager 2022’nin altında Elite Dangerous serisiyle tanınan Frontier Developments’ın imzası bulunuyor. Oyunda oyuncular takım patronu pozisyonuna geçiyor ve bir Formula 1 arabasını kullanmak yerine tüm takımı yönetiyor.

Tüm takımı yönetmek, oyuncuların hem araçlarda kullanılacak parçaları hem de o araçları kullanacak sürücüleri seçmesi anlamına da geliyor. Oyun Formula 1 yönetiminin desteğiyle hazırlandığı için takvimdeki 22 pisti ve F1, F2, F3 pilotlarının tamamını barındırıyor.

Sky Sports spikeri David Croft ve eski F1 pilotu Karun Chandhok da yorum ve analizleriyle oyunda oyunculara eşlik edecek.

F1 Manager 2022 PlayStation, Xbox ve PC için ön siparişe çıkmış durumda. Oyunun PC versiyonu Steam ve Epic Games Store üzerinden satılıyor. Oyunun PC versiyonunun fiyat etiketinde 329 TL yazıyor. Ancak 30 Ağustos’a kadar oyunu 296,10 TL karşılığında satın almak mümkün olacak. Çıkışından önce satın alanlar, oyuna 25 Ağustos itibarıyla erişebilecek.

İLGİLİ HABERLER